BejelentésSMITH WORK
CSODAFŰTÉS - Alternatív fűtőberendezések kutatása- fejlesztése

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Fa elgázosító kerti tűzhelyek-sütők- BBQ

A(z) IMG_20160523_142358.jpg megjelenítése A(z) IMG_20160523_142715.jpg megjelenítése
Lokomotív grill- avagy: amerikai BBQ
(BBQ-414)

A berendezés elődeit  Texasi olajbányászok készítették, hiszen az ilyen átmérőjű csövek kéznél voltak. Az természetesen már más téma, hogy az ezzel való sütést, lassú füstön sütést már már művészi szintre emelték egyesek.

Amerikai Barbecue

Külön égéstér a fának, így akár húsokat füstölni és Amerikai Barbecue-ra is lehet használni!

Mi is az amit a módszerről tudni kell:

A hagyományos hővel történő, faszenes  grillezés mellett, létezik még az USA-ból származó módszer, a füstölős grillezés is.

Ez a fajta grillezési mód lehetővé teszi egy másfajta ízvilág megismerését.

A speciális tulajdonsága a füstölős grillnek, hogy 3 részből áll: fa tűztér, érlelő kamra, füstölő szekrény. A tűzet az égető kamrában fa segítségével hozzuk létre. Az égető kamra, az érlelő kamra alatt található és ezzel összeköttetésben van. Az égés közben keletkező füst a kéményen keresztül az érlelő kamrába vezetődik. Így ha ebbe helyezzük a grillezendő finomságokat, ami lassú tűzön és forró füstben érlelődik. Ilyen módszerrel a grillezendő étel inkább füstölődik, mint direkt lángon sül. Ezáltal a húsok és a halak kíméletesebben készülnek el és alig kell forgatni őket, mivel a füst mindkét oldalát éri. A hús és a hal ez által sokkal szaftosabb marad , mint a tűz felett történő, direkt grillezésnél. A megégéstől ennél a módszernél nem kell tartani. Az egyszerűsége miatt bárki használhatja, nem fogja az ételt odaégetni. Ezen kívül sokkal takarékosabb, mint a szenes módszer, mert a fa jóval olcsóbb és a füstölésnek köszönhetően kevesebbet is kell felhasználni.

A fa fajtája szerint lehet változtatni az ételek ízein.

Természetesen akinek ez módszer nem nem jön be és a nálunk hagyományos módszert részesíti előnyben az  hagyományos faszenes grillként is használhatja úgy is osztályon felül teljesít köszönhető a zárható tetőnek és kéményrendszernek!

Egy link, az ORIGO-ból, "A barbecue nem grill" címmel:
Ezt a terméket - mint más egyéb termékeinkkel együtt - saját lakatos műhelyünkben gyártjuk. A kivitelezésnél a vízszintes és függőleges henger találkozásánál teljes áthatást alkalmazunk, belső szűkítéssel a fogantyúk acélból készülnek, és a forró zóna, azaz égetődob (a rövidebb henger) kap bogrács tartót is.

A(z) IMG_20160523_142402.jpg megjelenítése A(z) IMG_20160523_142422.jpg megjelenítése
A BBQ-414 füstölőszekrényes bevezető ára:
187.000.-Ft

Fa elgázosító - rakéta - kerti tűzhely.
GR01


A tökéletes méretezésnek köszönhetően a berendezés irányított hője pontosan ott fejti ki hatását, ahol kell. Nincs feleslegbe menő energia, A megfelelő primer és szekunder levegő méretezésének köszönhetően jó hatásfokkal és füst mentesen égeti el a száraz fát. Mindez rendkívül alacsony fogyasztás mellett. A berendezés folyamatos üzemre képes. Mobil, szétszedhető, kis helyen is elfér. Ajándéknak is kiváló. Opcionálisan felárral különleges fém tároló ládában is kérhető. A tárolódobozra kérjen ajánlatot. Az ár bevezető, akciós ár!

Fa elgázosító - rakéta - kerti tűzhely ára:
GR02 Ár: 22.500,-FtFa elgázosító kerti tűzhely -  fa és faszén tüzelésű
G01


A tökéletes méretezésnek köszönhetően a berendezés irányított hője pontosan ott fejti ki hatását, ahol kell. Nincs feleslegbe menő energia, A megfelelő primer és szekunder levegő méretezésének köszönhetően jó hatásfokkal és füst mentesen égeti el a száraz fát. Mindez rendkívül alacsony fogyasztás mellett. Fa és faszén tüzelésére is alkalmas. Mobil, kis helyen is elfér. Ajándéknak is kiváló.  Az ár bevezető, akciós ár!
Fa elgázosító kerti tűzhely - fa és faszén tüzelésű
G01 Ár: 24.800,-Ft
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!