BejelentésSMITH WORK
CSODAFŰTÉS - Alternatív fűtőberendezések kutatása- fejlesztése

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Mindent égető szilárd tüzelőanyag kazán - NEW-TON kazáncsalád

 


Mint már hozzá szokhattak, tevékenységünk magja az olyan berendezések meghonosítása és elterjesztése, melyek olcsó, egyszerűen jól méretezett, és a felhasználójuknak lehetővé teszi a valóságos rezsicsökkentést. Teszi ezt úgy, hogy alternatív lehetőségeket nyújt a felhasználható tüzelőanyagok terén.

Íme ez egy új példája a fent leírtaknak.

Az európai és a hazai elvárásokhoz kellett tervezni a berendezés belső szerkezetét.

Merőben új műszaki megoldásokkal rendelkező praktikus műszaki kialakítású kazán.

Lényegi működése a hengeres test közepébenelhelyezett koncentrikus garat, mely a bele töltött üzemanyagot előszárítja. A gravitáció gondoskodik a folyamatos utánpótlásról, viszont az égést csupán egy gyűrű alakban, a kialakult kúp szélén alakítjuk ki, a speciálisan kiképzett rostély által.

Természetesen itt is gondoskodok a szekunder levegővel történő utánégetésről, minek köszönhetően a berendezés hatásfoka kitűnővé vált.

Szinte minden szilárd üzemanyaggal működő, (pl.: fa, apríték, faforgács, fűrészpor, pellet, fa-szén brikett, szén, hasábfa lignit…stb) alacsony fogyasztású, működtetéséhez különös szakértelmet nem igénylő, alacsony káros anyag kibocsátású berendezés. Teljesítményben 20, 28, 36, 50kw-ig (akár egyedi méretezés alapján 100-300kw) A berendezések kaszkádba köthetőek. Telepítése gyors, könnyű, még kazánházat sem igényel, ha szükséges, a fűtendő épület mellé, a szabadba is telepíthető. Folyamatos üzemre is képes, felügyeletet nem igényel, naponta 2-3 alkalommal elég ellenőrizni, tisztítása 5-7naponta.

Kérje ki tanácsunkat, konzultáljon bátran velünk:

(kattintson a "kapcsolat" fülre a bal oldali menüsorban)

NEW-TON

Árak:

20kw..............218.000,-Ft(nettó)

28kw..............235.000,-Ft(nettó)

36kw..............275.000,-Ft(nettó)

50kw..............298.000,-Ft(nettó)

 

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!