BejelentésSMITH WORK
CSODAFŰTÉS - Alternatív fűtőberendezések kutatása- fejlesztése

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Desztilláló berendezések árlista

Választható kiegészítők:

Aromakosár: 10.000,-Ft

Epruvetta: 9.000,-Ft

Az árak nettó árak! Nem tartalmazzák az ÁFÁ-t (Általános forgalmi adó, melynek mértéke 27%)

 

Vastag (3mm) rozsdamentes belső főzőedény, rozsdamentes fedél, deflegmátorral, vastag (3mm) masszív szénacél köpeny, köpenyhőmérővel, feltöltő- ürítő csappal, nyomásmérővel, biztonsági szeleppel, visszacsapó szeleppel, réz toronyrendszerrel, rektifikáló kamrával, alsó külső és felső-belső toronyhűtéssel, átfolyós páracső köpenyhűtéssel, torony hőmérővel, hűtővíz hőmérővel, békazárral, gumitömítéssel a fedélben.

A dupla fal (vízfürdő) biztosítja, hogy a cefre nem kozmál le, valamint megvalósítja a kíméletes hősokk nélküli főzést.. Az egylépcsőstoronyrendszer biztosítja a pálinka finomítás nélküli egyszeri lefőzését (Nem kell kétszer főzni) mindamellett gondoskodik az illóolajok áthozataláról a párlatba, mely megadja a gyümölcspálinkákra jellemző jellegzetes illat és íz világot.

Szövegközi kép 3

Berendezéseink új külsővel és fejlesztéssel kerülnek már legyártásra. Ezekből is csatolok néhány képet:
Rendelhető kiegészítők:
Aromakosár..... 10.000,-Ft (nettó)

Az aromakosár (opcionálisan felárral rendelhető) a deflegmátor alján, becsatolható módon kerül kialakításra. Ez egy alacsony fallal szegélyezett rács. Szerepe, (mint a dúsító toronynak, vagy mint aroma kamrának) hogy a párlatunk útjába olyan illó olajokat, anyagokat tartalmazó növényeket, gyümölcsöket tudjunk elhelyezni, amiből a pálinkánkba úgy tudunk ízeket átörökíteni, hogy az nem színezi el, illetve nem édesíti meg a végterméket.


Szövegközi kép 2
Epruvetta........9.000,-Ft (nettó)

Ez egy mérőeszköz, (opcionálisan felárral rendelhető) mely folyamatosan mutatja a belehelyezett és rajta átfolyó szeszfokoló segítségével a lejövő párlat töménységét. A fokoló 20 C-ra van hitelesítve, tehát a lejövő párlat hőmérséklete és a leolvasott érték alapján egy táblázatból tudjuk pontosan meghatározni ezt az adatot!

Kialakítását úgy terveztem meg, hogy az általunk gyártott pálinkafőzők párlatkifolyó csövére közvetlenül, könnyen csatlakoztatható legyen, de ha szükséges, önálló készülékként, akár más berendezésen is használható legyen.

Szövegközi kép 1

 

 

2 collos golyós csap (a cefre leeresztéséhez, betekerve a menetes csonkba- karmantyúba) opcióként (nem kötelező) szintén rendelhető, melynek felára 10.000,-Ft (nettó)
Elektromos fűtés kiépítése: 65.000,-Ft (nettó)
2db egyenként kapcsolható 3x1000w tehát összesen 6kw teljesítményű fűtőszállal 6/4" menetes csatlakozással,
6db 16A kismegszakítóval dobozba szerelve, a berendezés testére építve, külső szigeteléssel.
A megrendeléshez elegendő az e-mailben vagy telefonon történő visszajelzés. Előleget nem veszünk el.
A berendezés amikor elkészült szólunk.
Legyártási idő kb. 2-4 hét.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!